T: 06 280 33 600

specialist in gietvloeren

lees meer
Minerale
gietvloeren
Minerale gietvloeren noemen we ook wel een cementgebonden of betonlook vloer. We hebben diverse Pandomo gietvloeren, Beal Mortex gietvloeren of ons eigen woonbeton voor u in ons assortiment.
Meer informatie
Polyurethaan
gietvloeren
Polyurethaan gietvloeren ofwel PU gietvloeren zijn kunststof gietvloeren. Ook hierin hebben we verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld een uni kleur of een gemêleerde variant voor een beton look!
Meer informatie
Cementgebonden
stucwerk
Cementgebonden stucwerk is een decorpleister op cementbasis. We hebben Pandomo Wall en Beal Mortex in ons assortiment. Beiden geven uw muur een exclusief en indrukwekkend uiterlijk. Bovendien is het naadloos!
Meer informatie

inspiratie

In ons inspiratieboek vindt u sfeerimpressies van reeds opgeleverde projecten. U kunt hier verschillende soorten producten van Vloer & Zo terugvinden. En krijgt u een idruk hoe het effect van een gietvloer of een cementgebonden stucwerk in het echt is.
Assortiment 
Misschien heb je het wel al gezien op de Socials of ben je bij ons in de winkel geweest maar ons assortiment is behoorlijk uitgebreid! 
‌We hebben nu ook pvc vloeren en laminaat en zelfs tapijt en vinyl kunnen we je aanbieden. Ons specialisme blijft natuurlijk wel de gietvloer! 
‌Maar ook voor luxaflex en gordijnen hebben we in ons assortiment. 
‌We zijn nu dus een volledige woonwinkel geworden!
‌We kunnen je dus bij alles in huis helpen!

Volg ons
Pandomo Gietvloerenmortex gietvloerentba gietvloerengarantie gietvloeren